Empel, woningen van begin  jaren 70 tot strakke moderne woning met karakteristieke details en moderne toepassingen.

Niet 1, 2 maar 3 huizen waar het principe ‘’ Nieuwe Jas’’ tot uitvoering gaat komen.
In de deze straat is mooi te zien waar Helmex Afbouw goed in is, mooie dingen maken.

Huis 1 : Steiger afgedicht en aangevangen met het plaatsen van de isolatie.

Huis 2 :
Nieuw dak gereed, steiger geplaatst, wachten op kantplank plus vensterbanken. Tevens is hier een nieuwe aanbouw achter gezet waarbij onze aansluitingen tot zijn recht komen.

Huis 3 : Offerte nog in de maak nadat we eerst de wensen goed doorgenomen hebben.
In samenwerking met de bewoners worden de bouwkundige werkzaamheden afgestemd zodat wij ons kunstje kunnen doen. Bewoners worden zo niet achteraf verrast door bijkomende kosten omdat we in het voortraject duidelijk aangeven wat er gereed moet staan.
Plaatsen van een deugdelijke steiger met goede gesealde kappen en reducerende netten. Zodat de jongens lekker kunnen werken en weinig tot geen last hebben van de weersinvloeden. Niet alleen de vele regenval kan ons parten spelen maar ook de zon en de wind kunnen belastend zijn en een mooi eindresultaat in de weg staan. Dat willen we natuurlijk voorkomen en een goede steiger is daarom een vereiste.
Overstekken zijn hier al aanwezig waar we tegen aan kunnen sluiten met ons systeem, in dit geval gekozen voor het Strikolith comfort systeem met een sierpleister BGi korrel 1,5 mm, lekker stootvast ! Tevens een Strikolith pearlcoat dubbellaags muurverfsysteem om de vervuiling tegen te gaan plus optimale afwatering. Meerdere afwerkingen mogelijk, wij hebben legio voorbeelden in de regio staan.
Goede details, buitengevelisolatie valt of staat met aansluitingen, bv door het plaatsen van nieuwe natuursteen vensterbanken met neuten om het water naar de voorkant te leiden. Bij huis nummer 2 is gekozen voor aluminium met dubbel kopschot. Daarbij ook denkende aan plaatsen van een buitenlamp, brievenbus, buitenkraan, airco systeem en hemelwaterafvoeren, tot aan over-sized naambordjes. Bijna alles is te maken met buitengevelisolatie.
Goede communicatie is op de bouw essentieel om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zeker bij dit soort projecten waar de bewoners veelal nog aanwezig zijn in de woning. Daarom staan wij rechtstreeks in contact en bewaken wij samen met de klant de weg tot het eindresultaat. Dat is uiteindelijk ons gezamenlijk doel, de steiger afbreken en het ‘’cadeautje’’ uit pakken. Voor ons wederom een mooie referentie en een blije klant, daarvoor gaan wij van huis !